Veelgestelde Vragen

Hieronder de veelgestelde vragen, mocht je vraag er niet bij zijn neem dan contact met ons op.

 

Krijg ik korting als ik een goedgekeurd GPS systeem laat inbouwen?

Afhankelijk van uw verzekeraar is het mogelijk een korting op uw premie te krijgen indien u ClassicSecure heeft laten inbouwen in uw klassieker. Kijk voor meer informatie omtrent onze verzekeringspartners op de pagina ‘Korting op verzekering‘ of neem contact op met uw verzekeraar.

Wat betekent “een SCM goedgekeurd GPS systeem?

Dit betekent dat het GPS systeem voldoet aan bepaalde eisen gesteld door KIWA/SCM zodat je er als klant vanuit kan gaan dat alles technisch juist werkt.

Gaat de politie wel rijden?

Ja, de politie gaat rijden! Onderdeel van een goedgekeurd systeem is dat de aanbieder verplicht aangesloten moet zijn op een meldkamer. De meldkamer kan na de diefstalmelding inloggen in het systeem van ClassicSecure en zien waar het systeem is en het systeem vervolgens realtime volgen mocht dat nodig zijn. De alarmcentrale schakelt de politie in en zij rijden vervolgens naar het gestolen voertuig.

Wordt een voertuig altijd teruggevonden en kunnen jullie dit garanderen?

Nee, een voertuig wordt niet altijd teruggevonden en we kunnen het niet garanderen. Wel is ClassicSecure uw grootste kans om uw klassieker weer terug te vinden. Het systeem bestaat vanaf 2011 en tot nu toe is meer dan 98% van de voertuigen uitgerust met ons systeem teruggevonden na diefstal.

Kan ik het systeem zelf inbouwen?

Nee dit is binnen de certificering niet toegestaan. Volgens de eisen die gesteld worden aan het systeem en om te zorgen dat de politie gaat rijden moet het systeem ingebouwd worden door een gecertificeerde dealer van ClassicSecure. Meer informatie omtrent onze dealers en installateurs is terug te vinden op onze pagina ‘Installateurs‘ of kies in het bestelproces voor ‘Inbouw op locatie’ en laat het inbouwen door onze mobiele installatiepartner op een voor u gewenste locatie (bv thuis of op werk)